FRATELLI ROSSETTI

fratelli  rossettti logo
FRATELLI ROSSETTI 4.67/5 (93.33%) 3 глас(а)

fratelli  rossettti logoFratelli Rosetti обувки за жената, която е елегантна и изтънчена, но обича да се забавлява и да изразява чувствеността си по свой собствен начин.

След края на Втората световна война Италия преминава през две революции – индустриалната и тази на Ренцо Росети. Във фабриката си в Парабиаджо младият италианец създава различен стил обувки, с които новото „Гетсби” поколение ще кара яхтите и спортните си коли.

За обувките на Италия Fratelli Rosseti са нещо като Ferrari за автомобилите. Дълго време привилегията на техният чифт остава само за мъжете. Няколко десетилетия по-късно започват да произвеждат първите си аксесоари за жени. И до ден днешен марката остава в луксозния лист на Италия, обувайки световният джетсет.

Във времето, когато Made in Italy се завръща към корените си в занаятите, Fratelli Rossetti са една от малкото останали семейни компании, които поддържат тези традиции. По-голяма част от процеса по създаване на обувките се извършва още на ръка,  от специално обучени за това занаятчии. За изключително меката им кожа няма смисъл да говори, трябва да я опитате върху себе си. Избрани модели от последната колекция на Fratelli Rossetti можете да намерите в луксозният магазин LA SCARPE, на улица Съборна 7.