DJ Carlos Gallardo взриви Hacienda Beach – Алекс Раева бурно аплодира известния резидент

zavedenia-sofia
DJ Carlos Gallardo взриви Hacienda Beach – Алекс Раева бурно аплодира известния резидент 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Световния DJ Carlos Gallardo вдигна на крака родните почитатели на електронния саунд. Хиляди се бяха събрали край морския бряг, за да присъстват на разтърсващото шоу. Момичетата на Биляна Йотовска от балета Secret Garden Show също бяха част от програмата и подържаха градуса на настроението до ранни зори.

Carlos Gallardo пристигна в Лозенец директно от Ибиса. Той е  роден през 1979 година в Барселона. Има 15 годишна кариета и е бил DJ в едни от най-известните клубове по целия свят. 4 години е бил резидент DJ на We Party(Madrid), най-важната гей марка по света. Също така е бил и резидент DJ на Supermartxé (Madrid). Пускал е на партита за някои от най-важните марки в Испания като Matinee, Café Olé или Circuit. Между едни от най-успешните клубове по света, с които е работил са: Space Ibiza, Space Menorca, Space Barcelona, Amnesia Ibiza, Pacha Barcelona, Pacha Tarragona, Pacha Girona, La Riviera (Madrid), Fabrik (madrid),L´Atlàntida (Barcelona), The Mansion (Miami), The Farm (Milano), Beyond & Fire (London), The Coronet Theatre (London), Ministry of Sound (London), Colossus (San Francisco) Muccassassina (Rome & Milano) и много други. Carlos е резидент на марката ARENA (Karmabeat And BPM, Mexico), познат е с нестандартните си сетове, с които привлича меломаните.За първи път идва в родното Сен Тропе и обеща отново да се върне.

 

Публиката в Hacienda не остана безучастна и от горещите сетове на DJ Vasques и MC Kamen, които загряха публиката почти до изгрев слънце. На невероятното парти се наслаждаваше и Алекс Раева, която не спря да танцува и пръска чар в препълнения клуб. Известната певица и тв водеща този път бе в компанията на свои приятели, които бяха дошли специално за диджейското шоу.