Dior уволни топ модел заради големи цици!

dior
Dior уволни топ модел заради големи цици! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Невероятно, английският супер модел Джордан Дън (22) не беше допусната да дефилира на шоуто Haute Couture за Dior. Причина: Много големи цици!

Тя трябваше този понеделник да представи новата колекция на дизайнера Раф Симон в Париж. В последният момент от Dior са отказали нейното участие. В Twitter моделката написа: Колко смешно да бъда уволнена от Dior заради големите ми гърди. Аз обичам сцената на Haute Couture!

Според агенцията на Дън, нейният размер е 32А и за сравнение, почти всяка средностатистическа жена има размери B или C. Малко по-късно носителката на титлата „Модел на годината 2008”, сподели: „По принцип съм получавала откази затова, че съм цветнокожа, но от гърдите ми, никой не се е оплаквал”

Шуми се, че дизайнера Раф Симон се е уплашил, че транспарентните му рокли от последната колекция, биха седели твърде секси върху момиче с такива красиви гърди. Той е познат с афинитета си към плоските моделки. Модната къща Dior, за която той твори, още не е взела официално становище.

Джордан Дън след като беше един от ангелите на Виктория Сикретс, успешно работеше и за други световни марки, като: Chanel, Marc Jacobs, Burberry и много други. Явно там имат по-добър вкус!