Crazy! Sexy? Cool?

соф мол
Crazy! Sexy? Cool? 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Неделя вечер Ню Йорк беше сборище на стотици известни личности и как да не е, като отново се раздадоха MTV Video Music Awards. Спекулациите кой каква награда ще получи биват изместени от интереса, кой и с какво ще бъде облечен.

Кой дойде?

Всички бяха напрегнати от завръщането на Lady Gaga, която представи новият си сингъл „Applause“. В Бруклин бяха още и Уил Смит с двете си деца, Кейти Пери, момчетата от Даф Пънк и много други.

Облеклото!

Понеже това са музикални награди, а не Оскари, то и облеклото можеше да е секси, тоест възможно повече плът. Секси облечена и много гореща беше модела Ерин Уансон в своята прозрачна рокля. Тейлър Суифт в своята секси черна рокля от Hervé-Léger. Рита Ора беше в шармантна рокля от Alexandre Vauthier и обувки естествено от Louboutin.

Кой спечели наградите:

Джъстин Тимбърлейк взе две награди за най-добро видео и режисура. Той е и победителя на вечерта, защото след 10 години пауза, отново пя с колегите си от ‘N Sync. При певиците награда за най-добро видео грабна Тейлър Суифт, а най-доброто Pop-Video за годината е на Селена Гомес.

Вижте в галерията избрани моменти от наградите и облеклата на звездите.