BIOEFFECT BODY INTENSIVE

bioeffect sof mall
BIOEFFECT BODY INTENSIVE 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

BIOEFFECT BODY INTENSIVE  е изключително мощен съвременен продукт за грижа за кожата, съдържащ клетъчен активатор EGF. Този интензивен серум за цялото тяло е научно доказано средство, предназначено да ускори обновяването на кожните клетки и да подобри вида на повехналата кожа.

Състав:
AQUA, GLYCERINE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM CHLORIDE, HYDROXTMETHYLCELLULOSE, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, TROMETHAMINE AND EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE

BIOEFFECT BODY INTENSIVE  е концентриран серум против стареене на кожата на тялото и бюста. Той я прави по-стегната и мека и възвръща младежкия ѝ вид.
Тази иновативна формула съчетава обновяването на клетките и стягащото действие на епидералния фактор на растежа, най-важния клетъчен активатор за кожата.
– Подобрява вида на повехналата кожа
– Омекотява, заздравява  и стяга кожата
– Попива бързо и дълбоко овлажнява
Клетъчният активатор EGF в BIOEFFECT BODY INTENSIVE е произведен от ечемични семена по патентована биотехнология.
Начин на употреба
BIOEFFECT BODY INTENSIVE се  нанася равномерно върху чиста и суха кожа с енергични движения. Нанася се върху краката, ръцете и тялото. Внимателно се масажира областта на бюста. Достатъчни са 2-4 капки за всяка част на тялото, като особено се внимава с по-сухите области като лактите, колената и стъпалата.
BIOEFFECT BODY INTENSIVE е подходящ за всеки тип кожа. Клетъчните активатори в BIOEFFECT BODY INTENSIVE са произведени от ечемични семена по патентована биотехнология.