30 дневна терапия с BIOEFFECT

bioeffect
30 дневна терапия с BIOEFFECT 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Клетъчните активатори в BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT са сигнални молекули, които се съдържат в човешката кожа. Те препращат съобщения от клетка до клетка, за да се повиши клетъчната активност и обновяване. Въпреки че са естествени за човешката кожа, клетъчните активатори на BIOEFFECT са извлечени от растения, за да може да се осигури тяхната чистота. До сега те са били произвеждани в бактерии или животински клетки.

Използвайки биотехнологията, учените, разработващи BIOEFFECT са успели да копират генетичния код на клетъчните активатори от човешката кожа и да го внедрят в ечемичните растения. След това ечемикът се култивира хидропонично в най-модерни парници и оранжерии в Исландия, използвайки подземната вулканична енергия. С напредването на технологията, вече е възможно ечемикът да произвежда клетъчни активатори с изключителна чистота и ефикасност. Това е един процес, който отне 10 години.

Клетъчните активатори са много чувствителни молекули и тяхната активност може да бъде намалена, с химични вещества, които се използват често във формулите, използвани за продукти за кожата. За BIOEFFECT работи екип водещи биохимици и дерматолози, за да създадат една уникално чиста формула, специално разработена, с цел да се защити активността и действието на ценните клетъчни активатори. BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT съдържа само 11 съставки.

 BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT е интензивен стимулатор против стареене, който ще промени вашите представи за грижа за кожата. Снабдявайки кожата с три клетъчни
активатора, които се съдържат в младежката кожа, стимулаторът дава реални, забележими резултати, като прави кожата стегната и сияйна, придавайки й младежки вид.
• Оформя контура на лицето – стяга и опъва кожата.
• Сияние и блясък – Обновява вашата кожа и й придава блясък.
• Значително намаляване на фините линии и бръчките – Дълбoчината и ширината на бръчките намаляват със средно 34%.
Учените, разработили BIOEFFECT са успели да копират ДНК кода на клетъчните активатори от човешката кожа и да го „инжектират“ в ечемика. Резултатът е клетъчни активатори, извлечени от растения, които са естествена част от биологията на човешката кожа. По този начин се гарантира изключителната чистота и ефикасност. Развитието на BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT се базира на серия от научни проучвания за ефикасността на клетъчните активатори. Трите специфични вида клетъчни активатори, избрани за създаването на BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT действат в хармония върху двата основни слоя на кожата, епидермиса и дермата:

  • Спечелилият Нобелова награда EGF (епидермален фактор на растежа) може да се разглежда като „диригент“ в процеса на обновяване на кожата. Той сигнализира на клетките на кожата да ускорят процеса на своето обновяване, като по този начин се увеличава производството на колаген и еластин. BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT съдържа три пъти по-висока концентрация на EGF, отколкото е съдържанието му в BIOEFFECT EGF Serum.
  • KGF (кератиноцитен фактор на растежа) стумулира възобновяването на кератиноцитите, които са доминиращият вид клетка в епидермиса. Проучване върху различните видове кожа показва, че KGF подсилва значително стягането на кожата.
  • IL-1a (интерлюкин 1а) значително повишава еластичността на кожата и действа като нейна бариера, с цел предотвратяване проникването в кожата на нежелани съставки, които намаляват влажността ѝ, особено с напредване на възрастта.

 

Трите различни клетъчни активатори, използвани в BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT са сигнални молекули, които доставят съобщения до клетките на кожата като разпознават и се свързват със специфични рецептори на повърхността на кожата. Подобно на „ключ в ключалка“, те се свързват със съответстващите им рецептори и активират сигналната активност на клетката. Посредством сложен молекулярен процес съобщението се предава и прониква навътре в клетките на кожата, където се задействат важни механизми, които вземат активно участие във възстановяването и обновяването на кожата, така че кожата изглежда по-стегната, повдигната, искряща и гладка.

При извършването на двойно сляпо, плацебо контролирано клинично проучване за ефикасност, резултатите са показали, че след употреба на BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT дълбочината и ширината на бръчките се намалява с 34%.

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT е високо-активно лечение срещу застаряване, насочено към жени, които са започнали да усещат последиците от задълбочаването на фините линии. Също така, терапията се отразява много добре на кожа, подложена на агресивно влияние на околната среда, като например продължително излагане на слънце, студено и/или сухо време.

В зависимост от стадия на развитие на бръчките, оптимални резултати се постигат, като използвате BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT между един и четири пъти годишно, като между третиранията продължавате с използването на BIOEFFECT EGF Serum (вж. Таблицата по-долу). BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT трябва да се използва върху чиста кожа всяка сутрин и вечер за период от 30 дни. След почистване на кожата, поставете 3-4 капки върху лицето и шията, като нежно с леки потупващи движения нанесете в зоната, около очите. Сутрин нанасяйте поне 10 минути преди да се гримирате. Вечер, BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT трябва да е последният нанесен продукт върху лицето ви. Имайте предвид, че BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT не съдържа слънцезащитен SPF фактор, който се препоръчва от дерматолозите, когато се излагате на слънчева светлина.