ICE WATCH

icewatch logo

Ice-Watch®  е международна концепция, създадена 2007г. в Бастон, Белгия от Jean-Pierre Lutgen и неговия екип.  Дизайнът се изработва в Белгия, като часовниците се произвеждат в Шенжен и се разпространяват от Хонг Конг.  Ice-Watch® е вече в над 120 държави (в Азия, Европа, Африка, Америка и Австралия), повече от  5000 точки на продажба в бижутерии, дизайнерски ателиета и модни бутици.

Концепция:

Промяната е социална ценност: всички ние си сменяме мобилните телефони, дрехите, аксесоарите, застрахователните агенти, банките ….  С Ice-Watch® можем да променим визията си заради 3 причини:

–         Достъпна цена: Ice-Watch®  дава отговор на импулсивните ни покупки

–        Цветовете прилягат на нашия различен стил на живот и настроение

–        Кореспондира на нашето ежедневие: спорт, парти, работа, почивка

Защото се променяме, ние имаме нужда от повече от един часовник и….. тогава се пристрастяваме към колекционирането на различните цветове. Опаковката под формата на лего касичка “becubic”  е най – добрата част от пъзела, който ни кара да колекционираме. Всяка касичка е в цвета на часовника, който е в нея. Идеята е да се използва многократно и не се изхвърля в природата, така започваме да събираме пари за следващия цвят. Това е силна идентичност на бренда.

Ice-Watch®  е :

–        Международен, междукултурен и подходящ за всички поколения часовник.

–        Символ на чистота, прозрачност и свежест

Ice-Watch®  България вносител -фирма Блек Айс БГ ЕООД. Ние сме дистрибутори на Ice-Watch®  в България. www.ice-watch.com

–        Шоурум и централен офис – България, кв. Южен Парк, бл.28, партер , моб: 0884  98 90 21, 0884 347 714 тел: 02 980 56 59;

Киоск Ice-Watch – Mall Serdica Center, партер

 

ВСЕКИ МЕСЕЦ РАЗЛИЧНИ ПРОМОЦИИ!

НЕ ЗАБРАВЯТЕ ДА ПОПИТАТЕ ЗА СВОЯ ПОДАРЪК!