FASHION BOUTIQUE – STUDIO MODA

 

Онлайн магазин

 

studio moda logo

Бутик  STUDIO MODA – Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване за нашите клиенти.
Отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти, така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Предлагаме ви ZU ELEMENTS модна марка за мъже и жени-лидер в Европа, PHARD  водеща компания в Европа в дамското облеклото, HAMAKI-HO идеал с огромен международен опит, сезон след сезон, показващ космополитен нюх и очарователна перфектност, SORBINO Man S.p.A. – целева точка на петдесет години опит в шивашката промишленост, воден от опита, натрупан през годините на сътрудничество с главните герои на „Произведено в Италия, DOOA-Иновативна марка, създадена, за да отговори на нуждите на един млад пазар. Неговите модели познати с оригиналност, здравина и комфорт са спечелили челните редици на уличната мода .

Стилът е DOOA, решителност и енергия, комуникиращ с модерна визия същевременно иновативен и динамичен. И не на последно място OFG-ОРЕНДА може би най-силната дума за Българите,носеща магически заряд и мощна положителна енергия. Оренда Фешън Груп,вплитат тази енергия,както и символите на ОРЕНДА,в дрехи тe си, като по този начин вярват,че предават посланието на нашите предци, както и тази енергия на нашите клиенти.

София 1408
Жилищна група „Южен Парк“ блок 124 .