Течен Колаген – Gold Collagen Active за мъже!

12
Течен Колаген – Gold Collagen Active за мъже! 5.00/5 (100.00%) 4 глас(а)

Уникалната формула на Active GOLD COLLAGEN® предлага един естествен източник на хидролизиран колаген от морски произход, глюкозамин, L-Карнитин, витамини и метали, с множество ползи за придаването на по-младежки външен вид и телесно здраве. Течната форма на Active GOLD COLLAGEN®позволява на активните съставки да са лесно усвояеми, абсорбируеми и да се разпространяват в човешкото тяло. Колагенните пептиди може да действат чрез един двоен механизъм:

Тонизират активността и разпространението на фибробластите, които от своя страна са отговорни за производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Колагенните пептиди и свободните аминокиселини осигуряват основните съставни елементи за образуването на колагенови и еластинови фибри. В резултат на това, с увеличаване броя на фибробластите (пролиферацията) и на тяхната активност, е възможно да се увеличи количеството на колагена, на еластина и на хиалуроновата киселина в съединителната тъкан.

Глюкозаминът осигурява градивните елементи за образуването на хиалуроновата киселина и може да възбуди активността на хондроцитите, които са специализирани клетки, отговарящи за производството и организацията на извънклетъчния матрикс на ставния хрущял.

Карнитинът се складира в мускулно-скелетната система, където участва в окисляването на мастните киселини и производството на енергия. Active GOLD COLLAGEN® съдържа също така и една комбинация от микроелементи (мед, цинк) и биотин, които са необходими подхранващи съставки за косата. Комбинираният прием на тези три подхранващи съставки допринася за запазването на естественото състояние на костите и на доброто здраве на косата и на кожата.

Купете от www.онлайнмагазин.org