Термалната вода Avène, извор на успокоение за чувствителната кожа, вложена в сърцето на всички грижи

Imprimer
Термалната вода Avène, извор на успокоение за чувствителната кожа, вложена в сърцето на всички грижи 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

SPRAY-eau-thermaleМарката Eau Thermale Avène се ражда през 1990г. Дерматологични лаборатории Avène формулират продуктови състави и развиват иновативни техники, за да гарантират успокояване и нежност за най-чувствителната и нетолерантна кожа. Това е красива и истинска връзка на доверие, установена в целия свят между Avène и потребителите.

Дермокозметичните познания на високо експертно ниво се използват в създаване на гама продукти, увърдени със стриктни тестове за ефикасност, толерантност и хипоалергенност,тествани под дерматологичен и педиатричен контрол.

Производствените мощности за опаковане на Термална вода Avène са директно свързани с извора. По този начин се избягва транспортирането й, което осигурява запазване на оригиналните характеристики и свойства на термалната вода.

Заводът за производство на Avène притежава Сертификати ISO 9001 и 13485, аналогични на тези за фармацевтичен завод.

Създаването и опаковането на козметични продукти в стерилни условия е огромна иновация и към този момент все още уникална.

Тези условия на производство са подобни на тези, приложени при създаването на стерилни лекарствени форми.

Развитието на капацитета на производство в стерилни условия включва не само спрей с термална вода. През 2009 Дерматологични лаборатории Avène лансираха системата D.E.F.I. (Уникална Технология за Непокътната Формула). Благодарение на тази патентована система, формулите, произведени в стерилни условия остават абсолютно непокътнати, без възможност за бактериално заразяване през целия период на употреба.

Tolérance extrême е първата серия, която се възползва от тази революционна концепция СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА

Дерматологични лаборатории Avène затвърждават мястото си като дермокозметичен лидер №1 на аптечния пазар в Европа и през 2012г.*

*IMS Health – по обем и стойност (Франция, Италия, Испания, Германия, Белгия, Австрия, Португалия, Швейцария)