С облекла на българската модна марка – Orenda Fashion Group, бизнес-дамата Мерлин Арно с 3 бронзови медала в Торино

orenda fashion group
С облекла на българската модна марка – Orenda Fashion Group, бизнес-дамата Мерлин Арно с 3 бронзови медала в Торино 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Бизнес дамата Мерлин Арно спечели три бронзови медала, в невероятно силна конкуренция на Олимпийските игри за ветерани в Торино,предава за Соф-Мол агенция за масови комуникации  ПРофайл.

Мерлин участва на 100м-13.00сек,200м-27.04и 400м-60.74сек. в категорията от 40-44 години. Атлетката не е доволна от своето представяне и от резултатите ,тъй като през сезона има далеч по-добри резултати,а на ДИП за мъже и жени се класира 10-та на 100м и 11-та на 200м,побеждавайки 20 годишните,но предвид големият форум,това е един голям успех. Мерлин Арно е не само атлет и бизнес дама, но в последните години стана рекламно лице на няколко фирми, като страхотната българска марка OFG и муза на художници.
Дни преди да замине за Торино тялото на Мерлин бе изрисувано от известния български художник Иван Яхнаджиев,който се завърна от Рим специално за честването на 20 годишнината от неговия пръв боди арт. Художникът признава,че Мерлин е неговата муза и го провокира да създава неповторими творби върху нейното изваяно тяло. Завръщането на атлетката в България очакват много журналисти,които не успяха да разговарят с нея за изкуството и боди арта преди заминаването й,допълват още от ПРофайл.