Славчо Тошев избра „Tоплицето на Слънчев бряг 2013“ – Красивата Екатерина Яковлева мечтае за световен подиум!

head
Славчо Тошев избра „Tоплицето на Слънчев бряг 2013“ – Красивата Екатерина Яковлева мечтае за световен подиум! 4.00/5 (80.00%) 1 глас(а)

19 годишната Екатерина Яковлева е новото ТОП ЛИЦЕ на Слънчев бряг 2013, съобщават за София Мол от ПРофайл. 
Модният корифей на родното черноморие Димитър Увалиев бе продуцент и водещ на красивата надпревара. 
Официален домакин на събитието бе култовия клуб Мания, Слънчев бряг. 
За да оценяват претендентите за красота във Вип ложите се настаниха плейбоят и бохем Славчо Тошев, популярния лайфстайл спец Наско Лазаров – ПРофайл, местни спомоществуватели и модни ценители. 
За „Топ лице на Слънчев бряг бе избрана Екатерина Яковлева,която от 3 години живее в курортния комплекс. Занимава се с танци,учи маркетинг и мениджмънт в Несебър. Зодия Стрелец е, а свободното време си време прекарва във фитнес залата. Няма приятел. 
Родом е от Казахстан. Преди 3 лета идва на почивка с родителите си и пленени от красотата и климата на нашето черноморие остават да живяет завинаги тук. 
Топ лицето на Слънчев бряг за 2013 та има сестра,която се занимава с мода. Самата Екатерина не крие плановете и амбициите да я последва. 
Като типичен представител на зодия Стрелец иска да стане известен модел и да стартира кариерата си именно от България.
В Елените, Свети Влас и Несебър красивия тип модел организира тематични вечери  “ В памет на Висоцки“ и е убедена,че един ден името й ще се прослави не само у нас, но и по Света, допълват  още от ПРофайл.