Силвестер Сталоун – Слай в компанията на Юлиана Дончева и Жана Янева „Мис Вселена България 2012“ журира – „Мис Вселена България 2013“

соф мол
Силвестер Сталоун – Слай в компанията на Юлиана Дончева и Жана Янева „Мис Вселена България 2012“ журира – „Мис Вселена България 2013“ 4.00/5 (80.00%) 3 глас(а)

В края на септември на престижния конкурс за красота „Мис Вселена България 2013“ ще бъде  избирана  най-красивата българка, съобщават за Соф Мол  от ПРофайл. 
Над 30 красавици ще се надпреварват за бляскавата корона на Мис Вселена 2013,чийто финал ще бъде през ноември в руската столица. 
Организаторите лично връчиха покана за участие в журито на холивудския актьор Силвестър Сталоун,който не е тайна,че е истински фен на българската красота.
Продуцент ска къща Art Fashion и ПРофайл са единствените представители на конкурса „МИС ВСЕЛЕНА” („Miss Universe”) за България.
 На 22.09.13г. журито на „МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ” ще избере българската представителка, която ще има уникалната възможност, да представи нашата страна в Москва. Събитието ще се проведе в  Първия лайфстайл мол –  актуалната локация София Ивент Център – „Парадайс ”.
За да оценяват кандидатките в състава на почетното жури влизат още и стилната бизнесдама Юлияна Дончева,Мис Вселена Бългрия 2012  Жана Янева, Наско Лазаров – „Човек на 21 век“,Мерлин Арно – световен шампион по лека атлетика за ветерани, както и д-р Валентин Павлов собственик на дентални клиники ЕО ДЕНТ,изваял усмивката на Силвестър Сталоун. 

 На 8 ми ноември тзи година в руската столица Москва е  финалният кръг на най-известния и реномиран конкурс за красота „МИС ВСЕЛЕНА” („Miss Universe”), собственост на американския милиардер Доналд Тръмп.

Рядък шанс е да се срещнеш човек от ранга на Доналд Тръмп, а още по-рядко да прекараш цяла вечер с него. Българката Жана Янева не само се запозна с него, но получи и възможност за раздумка с един от най-известните милиардери в света.

„Успях да му разкажа малко за България и за впечатленията ми от Америка, която посещавам за първи път”, започва разказа си 22-годишната благоевградчанка, която миналата година се завърна от Лас Вегас. В града на хазарта Жана представи страната ни на световния конкурс „Мис Вселена”, чийто права държи именно предприемачът, който през 80-те години на миналия век успява да загуби цялото си състояние и след това да изплува от кризата с богатство за 3 милиарда долара.

 Този конкурс се организира за първи път в Европа и ще се излъчи директно в над 100 страни по света,допълват още от ПРофайл.