Северна България избра своята хубавица!

софия мол
Северна България избра своята хубавица! 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Очарователната Марина Георгиева от Търговище стана носителка на короната „Мис Североизточна България 2013“, информират за Соф Мол от ПРофайл.

Тя победи с ослепителната си красота останалите 11 претендентки за титлата на бляскавия конкурс в  „Борово око“ в Търговище.

Компетентното жури, водено от Сабин Асенов – организатор на грандиозното събитие от SA Production, оцени по достойнство качествата и перфектните мерки на 16-годишната търговищенка. Короната и лентата на „Мис Североизточна България 2013“ й бяха връчени от Мехмед Йозджан – собственик на комплекс „Борово око“. Наградата, която тя получава като победител в конкурса, са два уикенда за двама в Истанбул и Банско.

Марина не за първи път участва в конкурс за красота. През пролетта в надпреварата за „Мис Търговище“ 2013 тя стана подгласничка на победителката. Красавицата се занимава с танци в Школа за модерен балет „Вега“ към Младежкия дом в Търговище. Организаторите от SA Production й обещават  моделски ангажименти и професионална фото сесия.

Подгласница на „Мис Североизточна България 2013“ Марина Георгиева станаха Назифе Сали на 19 години от Разград и 17-годишната Марина Димитрова от Варна, а специалната награда на конкурса отиде при Стела Димитрова също от морската столица.

За доброто настроение на гостите на невероятния шоу спектакъл  се погрижиха гласовитите певици –  финалистката от „Гласът на България“ Ани Сарандева и победителя в реaлити формата „Поп стар Турция“ Исмаил.

Снимка: Ивайло Йосифов, PRoFile, Comunication Europa.