Световната шампионка по лека атлетика Мерлин Арно направи първата си E-fit тренировка

head
Световната шампионка по лека атлетика Мерлин Арно направи първата си E-fit тренировка 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Фитнесманията на Мерлин Арно напоследък е методът за електромускулно стимулиране, комбинирано с активни упражнения, помага за развитието и стягането на  мускулите, т.е. тук НЕ говорим за козметични процедури,добавят от ПРофайл.

 В синхрон с електростимулацията Мерлин прави  елементарни гимнастически и силови упражнения като по този начин оформянето на мускулите и изгарянето на мазнини е 10 пъти по-ефективно, отколкото ако поотделно прилагаме двете неща.

 Същността и ключът към успешната E-FIT  тренировка е еднвременната стимулация. Тренировката на всички мускулни групи се случва по едно и също време и по този начин времето за една обикновена тренировка се съкращава  до 1/6. Във фитнес залата правим отделни уражнения часове наред, за да раздвижим всички мускулни групи, което означава по 15-20 минути на район и по 3-4 серии от всяко упражнение, водещо до 30-40 мускулни съкращения.  При уреда E-FIT обаче тренирането на всички мускулни групи се случва едновременно и благодарение на електронните импулси на секунда се генерират 30-40 микросъкращения във всички засегнати мускули. Редом с това и извършваните основни упражнения стимулират мускулите, които са в повишено състояние. Това което означава около 36000 мускулни съкращения – и всичко това за 20 минути. При 25 минутна тренировка броят им достига 45.000! Душата на E-FIT уредите са жилетката и шортите, изработени от лек и устойчив материал. Тези дрехи, направени от антибактериален и дишащ материал, лесен за почистване, прикрепват и държат на мястото им електродите.

Новата фитнес мания завладяла цял свят е вече и в България,

можете дад я откриете на крачка от Новия лайфстайл мол Парадайс и парк хотел Витоша