Революционна BIO козметика спира стареенето на кожата

bioeffect
Революционна BIO козметика спира стареенето на кожата 4.50/5 (90.00%) 2 глас(а)

BIOEFFECT EGF SERUM действа като задвижва определени биологични процеси в клетката, стимулирайки естествената й регенерация чрез подобряване на общия й вид и структурата. Неговата ключова съставка е Епидермалния фактор на растеж (EGF) – клетъчен активатор, който по естествен път се създава в човешките тъкани и има способността да увеличава на генната активност, респективно да ускорява клетъчното деление. Чрез нанасяне на EGF серума върху кожата се забавят биологичните процеси на стареене и отново се повишава производството на еластин и колаген.

Сред стотиците продукти против стареене на пазара, включително под формата на серум, BIOEFFECT EGF SERUM изпъква със своя букет от качества: той е хипоалергичен, с максимално опростен състав, не съдържа консерванти и оцветители, подходящ за всички типове кожа, притежава безпрецедентни нива на чистота, защото е произведен по уникална зелена генетична технология при употребата на възобновяема геотермална енергия в девствените райони на Исландия, известни със своята чиста вода, въздух и непокътната природа.

Освен EGF серумът, гамата от BIO продукти се допълва от:

–          BIOEFFECT DAYTIME – Подхранващ и ефективен дневен крем

–          BIOEFFECT BODY INTENSIVE – Концентриран серум за тяло против стареене на кожата

–          BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT – Първият и единствен продукт за грижа за кожата, съдържащ три клетъчни активатора, копирани от човешката кожа и внедрени в растенията

Повече информация за продуктите може да откриете на: www.BIOEFFECT.bg