Първи снимки от новият ресторант на Дейвид Бекъм

соф мол
Първи снимки от новият ресторант на Дейвид Бекъм 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Тези дни David Beckham (38) и известният готвач Gordon Ramsay (46) отварят тяхното Union Street Café. Ако някой от вас потрива ръце и планува едно посещение, то не трябва да бърза. Този нов лондонски локал е предварително резервиран до началото на Ноември. Ние обаче разполагаме с първите снимки от вътрешността на това скоро култово заведение.

След като през май мистър Бекъм окачи своите бутонки на пирона, той съвсем не се отдаде на своите спокойни старини и пенсионна възраст. Започна бърза работа по своята нова колекция бельо с H&M и презентацията на новият си парфюм „Classic“.  Известният готвач Gordon Ramsay  не е просто негов бизнес партньор, а и много добър приятел, което звучи обещаващо за развитието на това бизнес начинание.

Вече за всички е ясно, Union Street Café, ще е хита през тази зима в Лондон. За 4ри часа след пускането на страницата за резервации, са заявени 2500, това беше отразено дори от вестника „Daily Mail“.

Снимки от локала показват една доста модернистична и релаксираща атмосфера. Локацията е била бивш склад и е направен типично непретенциозно, но много красиво. Кухнята е отворена за очите на посетителите и те могат да се наслаждават на творческите ястия и специалитети на този звезден готвач Ramsay.

Погледнете първите снимки от този нов локал за първи път в България, на страницата на SOF-MALL