Понякога нищо няма значение освен Обувките, особено ако са от NANDO MUZI

head
Понякога нищо няма значение освен Обувките, особено ако са от NANDO MUZI 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Дамите не крият своята страст да притежават обувки. Различни модели и цветове. Дори и да се появят с тях един единствен път. Понякога и това си заслужава. Ние не посрещаме по обувките, но бихме се прехласнали по всеки елегантен модел. Особено ако носят разпознаваемият почерк на Нандо Муци.

Повече от 40 години италианската се грижи за това, дамите да пристъпват самоуверено, да съблазняват и да се чувстват като богини.  Ако тайната на успеха от по-прагматичната страна се дължи на факта, че бизнеса се предава от поколение на поколение във фамилията Муци, то по отношение на обувките компромисите са не по-малко – винаги високо качество и интригуващ дизайн. Те са като малко произведение на изкуството, на което не се наслаждавате отстрани и за кратко, а можете да носите всеки ден. Неслучайно мнозина знаменитости обожават тези обувки и Линдзи Лоън, Джеси Джей и Мишел Родригес са една малка част от тях.

Какво предлага марката този сезон. Безспорно ярките цветове ще превземат гардероба ни, включително и при обувките, и то почти неограничено – жълто, зелено, корал. Разбира се класиката на бяло и черно винаги може да ни направи различни в ексцентричността ни. Голямо завръщане има и телесният цвят, който издължава и внася онази доза сексапил, която обезоръжава мъжете, но не ги плаши.

Лак и велур са сред основните материали, използвани за моделите на Микеле Муци, който в момента ръководи фамилната компания. Те се открояват със страхотни декоративни елементи – къде по изящни и загатнати, къде по зашеметяващи, но с общ краен резултат, красиво оръжие в ръцете и на краката на дамите.

Обувките на фамилия Муци, можете да намерите в магазин La Scarpe на улица Съборна 7, София.