Пенсионната осигуровка на Моделките „Ще си уловя милионер”

head
Пенсионната осигуровка на Моделките „Ще си уловя милионер” 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

През уикенда супер модела Ел Макферсън сключи брак на остров Фиджи с годеника си милиардера Джефри Софър. Колко познато ни звучи и на нас това в България, където всяка кифла се мисли за модел и гони богатите чичковци като хиена жертвата си, методично и от близко разстояние, дебнеща да впие набъбнали от всевъзможни течности устни.Но да се върнем отново на истинските световни модели, красивата Ел трябва да отбележим не е единствената, която си улови един супер богат мъж. За всички ни е ясно, че професията модел, не се практикува много дълго и трябва да се мисли за осигуровка добър живот. За манекенката и оценяваният на 6 милиарда евро наследник на хотели, това е втори брак и се е състоял в тесен приятелски кръг. Двете влюбени гълъбчета са двойка от 2010 година и се разделиха за кратко през 2012. През март тази година се сгодиха естествено подплатено с голям диамант, на фината ръка на Ел по време на ваканцията им в Сейнт Мориц. Ах колко романтично биха възкликнали стотина дискотечни прецъфтялки от софийските нощни барове.

Това не е първият голям удар на „Тялото”, прозвището на Ел с което стана световно известна и с него през годините добре ловува богати и известни мъже: с художественият директор на списание ELLE – Жил Бенсимон (20 милиона състояние)  беше за кратко омъжена. От предприемача и финансова акула Арпад Буссон (50 годишен,1 милиард състояние) има двама сина Арпад Флин и Аурелиус Чу, след нея горкия се утешава с филмовата дива Ума Търман. Още милионери в биографията да отбележим Тим Джефрис (50 години и 11 милиарда), Били Джоел (64год.) или Кевин Костнър (58год.)  

От супер модел, до супер богата, е един път, който не само Ел както казахме извървя. Модели като Лили Кол, Наталиа Водианова или Алесандра д’Амброзио, хванаха мъже чийто банкови сметки едва побират парите им или на семействата от които произхождат. Не искаме да подценяваме тези жени, все пак както казахме, стойността на всеки модел е прекалено къса във времето и ако не са се ориентирали в професии като актриси, телевизионни водещи или дизайн, то те имат нужда от план Б. Тук се появява богатият почитател, понякога на възраст като баща ти, или дядо ти, но пък ти дава живот на принцеса.

В нашата галерия сме показали и други примери от обсъжданата тема.