Пенелопе Круз и сестра, със собствена колекция луксозно бельо!

head
Пенелопе Круз и сестра, със собствена колекция луксозно бельо! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Красивата Пенелопе Круз заедно със своята сестра Моника, развиха за луксозната английска марка Agent Provocateur, собствена линия секси бельо. За рекламата се грижат двете сестри, като Пенелопе измисля и режисира сцената. Като рекламно водещо лице е приятелката на футболиста Кристиано Роналдо, топ-модела Ирина Шейк.

Във филма можете да видите развитието на еротичните фантазии на сестрите, как един красив агент, в чиято роля се разкрива актьора Мигел Анхел Силвестре, пристига на едно парти и благодарение на страхотните си очила, може да вижда всички жени по бельо, за такива очила мечтае всеки мъж.

На партито една специална жена грабва неговото внимание в тази луксозна ретро вила заедно с неговите еротични мисли. Но не само красивата Ирина е звездата във филмчето, към нея се присъединява и Моника Круз, която дори и в напреднала бременност позира в розова нощница. Можете да изгледате това клипче тук:

Със тази сцена искат двете сестри да покажат, че бельото им, не е само за страхотните тела на моделите, а за всички жени. Както самата Пенелопе казва: „ Аз исках да разкажа една кратка история и да покажа, че женската красота се крие във всяка една жена”.

Да не забравяме да кажем, че дори и мъжът на Пенелопе, холивудската звезда Хавиер Бардем участва в краткото филмче, който събужда спящият и сънуващ еротични сънища „Агент”, който се оказва обикновен строителен работник.

Да поздравим и двамата топ актьори за новият член на тяхното семейство, на 23 Юли те се сдобиха с дъщеричка и пожелаваме на сестрите Круз да ни радват и за в бъдеще с такива красиви идеи..