Новият летен фитнес на звездите от модата и Холивуд!

sof mall online
Новият летен фитнес на звездите от модата и Холивуд! 4.40/5 (88.00%) 5 глас(а)

Тази година хиляди звездни личности напълниха отново любимите си плажове в Сен Тропе и Сен Барт и там откриха своят нов любим спорт – педълбординг – гребане изправен върху сърф дъска. Новият начин на любимците ни да натоварят едновременно корем, крака и дупе.

Този начин на спорт в момента е Crème de la Crème на известните, но той не е нов, той е бил запазен за кралските персони на Хавай, където е измислен. Само на една кралска особа е било разрешено да се придвижва изправена върху водата.

Тази година красавици, като Кейт Хъдсън, Алесандра Амброзио, Ева Лонгория и актьори като Бен Стилър и Пиърс Бронсън и много други бяха тотално запленени от педълбординга.

Оказва се, че 90 минути гребане прав върху дъската, замества една цяла фитнес тренировка в залата. Както казахме мускулните групи, които се натоварват са корем, крака, дупе и ръце. Всичко това става чрез постоянно поддържане на равновесие върху дъската, за всички ни е ясно колко трудно е това.

Това ново любимо хоби на звездите се оказва и доста евтино, един 90 минутен курс е 15-20 евро с включена екипировка. Насладете се на звездите върху дъска в нашата галерия и побързайте, модата се е пренесла и по нашето Черноморие. Бързо върху дъската в последните летни дни.