Никол Ричи, от парцалетка до модна икона!

sof-mall, sofia mall
Никол Ричи, от парцалетка до модна икона! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Никол Ричи най-накрая се качи на модният Олимп, по време на тазгодишните CFDA награди този понеделник, облечена в зашеметяващата си металическа рокля, тя събра погледите и на най-големите си критици.

Осиновената дъщеря на Лайнъл Ричи блестеше при раздаването на Модните – Оскари в Ню Йорк, в една убийствена рокля от Марк Джейкъбс и малка перлено бяла чантичка от Лабутен. Към това трябва да добавим страхотен тен на кожата, която лъщеше секси от фино поставеният гланц. Силно прибрана назад коса и устни в теракота цвят. Трудно може повече!

А до преди години човек не можеше да си представи Никол в такава светлина. В компанията на своята тогавашна приятелка Парис Хилтън, двете парти момиченца под въздействието на алкохола и дрогата бяха символ за безвкусица и леко поведение. Трябва да кажем, че промяната на Никол, която е майка и на две деца е огромна. Това се дължи на доброто влияние на мъжа и музиканта от пънк бандата Good Charlotte, Джоел Мадън и децата. Тя основа свои модни линии House of Horlow и Winter Kate, оттогава е калифорнийката на верният път в модата и стила.