НАУЧНО ДОКАЗАНА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕТО ЗА ЦЯЛОТО ТЯЛО С НОВИЯ BIOEFFECT BODY INTENSIVE

Working in Greenhouse12
НАУЧНО ДОКАЗАНА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕТО ЗА ЦЯЛОТО ТЯЛО С НОВИЯ BIOEFFECT BODY INTENSIVE 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Представяме ви новия продукт в успешното семейство на BIOEFFECT за грижа за кожата – концентриран серум против стареене на кожата, който притежава доказаната подмладяваща сила на EGF (епидермален фактор на растежа) и изглажда, омекотява и стяга кожата на тялото.
С годините произвежданите от тялото колаген и еластин намаляват, поддържащите мускулни влакна отслабват и обновяването на клетките се забавя. Кожата на цялото тяло става по-суха. Сега BIOEFFECT представя изключително ново решение, което позволява на тялото ви да се наслади на също толкова ефикасна подмладяваща терапия като тази за лицето.
Подсилена със същия клетъчен активатор EGF от BIOEFFECT EGF SERUM, формулата на BIOEFFECT BODY INTENSIVE е създадена специално за грижа за сухата и с неравен тен отпусната кожа, за да изглежда младежки и поддържана.
Двойно плацебо контролирано изследване, проведено в Исландия установява, че BIOEFFECT BODY INTENSIVE подобрява хидратацията на кожата с 62% и повишава производството на колаген с 37% само след едномесечна употреба.
Подобно на формулата и консистенцията на BIOEFFECT EGF SERUM, BIOEFFECT BODY INTENSIVE съдържа ограничен брой съставки и е без парабени, оцветители и други вредни добавки.
• Интензивно подхранващата и подмладяваща формула лесно попива
• Кожата е напълно хидратирана и мека на допир; грапавите области са силно намалени
• Външният вид на кожата е подобрен и тялото изглежда по-стегнато и младо
• Ефективен за цялото тяло, включително и бюста

Ключът към успеха на BIOEFFECT BODY INTENSIVE е EGF, естествено произвеждан от кожата протеин (известен също като клетъчен активатор), който намалява с годините. Той е открит през 1986 година от Д-р Стенли Кохен и Д-р Рита Леви-Монталчини, носители на Нобелова награда за медицина. Добре познат в научното общество, EGF е награден за неговата способност да ускорява процеса на клетъчното обновяване, подпомага зарастването на раните и производството на колаген и еластин.
Този клетъчен активатор работи като природна сигнална система между кожните клетки, инструктирайки ги да активират ефективно серии от клетъчни обновявания „влючвайки” производството на нови клетки, докато кожата придобие здрав и младежки вид.
Първи по вида си серум за тяло, BIOEFFECT BODY INTENSIVE
се слави с факта, че EGF клетъчния активатор се произвежда за първи път чрез копиране на човешки EGF ген в семената на ечемик. Чрез доказаната подмладяваща сила на EGF в неговата подхранваща формула, BIOEFFECT BODY INTENSIVE стимулира процеса на производство на собствени кожни клетки, копирайки точно ефекта на колагена и еластина, които естествиено се съдържат в кожата. Резултатът – използван през деня, намалява видимите следи от стареенето на кожата. Кожата е по-мека, по-гладка и по-млада.

Bioeffect Body Intensive-2-White