Нападението на Супермоделите

head
Нападението на Супермоделите 5.00/5 (100.00%) 3 глас(а)

Модният подиум бива запълван постоянно от прелестни създания, от млади-по-млади, но старите перли не губят своят блясък и стойност. Не е чудно, че не младите газели са украсили корицата на септемврийският брой на „Interview Magazine“, а уникалните момичета на 90те, които ни карат да въздишаме все още по тях.

Линда Еванджелиста (48), Кейт Мос (39), Наоми Кембъл(43) и Кристи Търлингтън (44), каква уникална смесица от красота и стил. Всяка от тези черно бели снимки носещи по един цитат от тези неостаряващи момичета.

Наоми казва: „Когато аз започнах да бъда модел, нямаше кастинг директори и стилисти, всичко се договаряше директно със дизайнерите и беше много по-лично. Сегашните агенции са лешояди над младата плът”.

Старите перли на модната индустрия доказват, че хубавото винаги е предпочитано и те не спират да работят. Кристи има нов дългосрочен договор с Calvin Klein, Наоми е сред основните лица на Versace на модният подиум, Линда е на кориците на италианският „Vogue“, а Кейт, тя даже е по заета в днешно време от преди, лице на обувките на страхотният дизайнер Стюард Вайцман, чийто обувки можете да намерите и в София в магазина на La Scarpe на ул. Съборна 7.

Видно е, че тези момичета още дълго няма да мислят за пенсия и ще ни радват със сладките си муцунки в модните сайтове и списания.