Модните цветове на 2014-та

Металик4
Модните цветове на 2014-та 1.00/5 (20.00%) 1 глас(а)

Светлите пастелни цветове ще бъдат хит и тази година! Нежно розово, люляково лилаво или ментово синьо – всички те носят със себе си пролетта и вероятно за това са толкова актуални. Дизайнерите залагат на изчистени десени и оригинални кройки, правейки дрехите елегантни и същевременно интересни.

Пастелни светове 2

Дрехите в металик ще добавят много блясък и светлина към деня ни тази пролет. Избирайки рокля в златисто, сребристо или графитено ще покажете много смелост и самоувереност и ще привличате погледите, където и да отидете. Ще се наложи обаче да се лишите от бижутата и аксесоарите, защото дрехата ви сама по себе си ще е бижу. Противно на очакванията, освен вечерни рокли, сред моделите в тези металните цветове ще намерите и много ежедневни дрехи, които всяка дама би носила с удоволствие на работа или на пазар.
Металик

Ако харесвате пъстрите ясни цветове, значи и за вас ще се намери нещо привлекателно сред модерните нюанси тази година. Всички съчетаяния на синьо, червено и жълто са подходящи. Бъдете смели и не се притеснявайте да съчетавате ярко червено със синьо или зелено. Колкото по-пъстро, толкова повече настроение!

Чисти цветове

Ако цветовете са по-тъмни, не се притеснявайте, защото те също намират място в гардероба на модерните жени през 2014-та.

Чисти цветове 2

Източник: www.cveten-dom.com