Модната икона Alexa Chung пред ново предизвикателство!

head
Модната икона Alexa Chung пред ново предизвикателство! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Алекса Чунг (29) в момента е една от Стил-иконите на нашето време и за много дами модел за подражаване. След броени седмици тя ще предаде нейните знания и под формата на печатно издание, книга. В момента има няколко стотин първи издания, за които интереса е огромен.

Както се казва, има ли нещо което Алекса не може? Тя е модел, дизайнер и водеща, тя е и така нареченото IT-Girl и след малко време ще влезе в гилдията на авторите. На 5 Септември трябва да излезе нейният каталог за модни съвети. Тя вече пусна снимка на корицата в Twitter.

Както самата тя пред английският „Vogue” намеква, това не е автобиография, а обхваща нейни скици, рисунки и снимки. Като цяло това е  книга за нейният персонален стил и разбиране за мода.

Миналата година Алекса Чунг получи английската награда за стил, която се връчва на така наречените Стил-икони на нашето време, като Кейт Мост. Супер луксозната марка за чанти Mulberry нарече модел на своя чанта на нея „Alexa-Bag”. Не е чудно, че хиляди жени копират и следват нейният стил. Всички тръпнат в очакване какво ще има в тази книга, но и ние веднага ще информираме вас, нашите читатели.