Моден ужас: Кюлотите на баба отново на мода!

head
Моден ужас: Кюлотите на баба отново на мода! 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Ах ужас, убийците на любовният живот са отново на мода. Чудите се кое е това модно чудо, е как, любимите на нашите баби  XL-гащи или така наречените, кюлоти. Според дизайнерите на DIOR или Марк Джейкъбс, леко променени и с различни платове, то тези страстоубийки са отново много модерни. Дори вече имат фенове сред звездите, като малката сестра на Бионсе – Соланж Ноус.

Когато обаче ние мислим за този любим на бабите ни детайл от облеклото, няма как да не се прочете ужаса който изпитваме. Единствената разлика е, че докато бабите го криеха, то сега те са отгоре и може всички да ги видим.Вместо памук, сега са от коприна, сатен, микрофазер и ликра.На моменти изглеждат леко секси, но аз да си призная, това е анти еротика.

Valentino и Dior ги комплектуват високо опънати до талията, с дълбоко изрязани крака и в черно, под задължително прозрачни рокли. Те са важният елемент, който трябва да бъде подчертан, комбиниран със сатенена блуза и черни ръкавици.

Нашият съвет към българските почитателки на тази мода е, обувайки този моден модел трябва да имате наистина страхотни крака, защото те ще са доста подчертани, важно е, че благодарение на високата талия, корема бива прибран, но все пак, краката и дупето, трябва да са във форма, която си заслужава да бъде показана. Противното е грозна картинка.