Модата звездите да носят звезди!

head
Модата звездите да носят звезди! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Последната година много често виждаме тениски и рокли от известни дизайнери с принтове на известни личности, актьори или певци. Най-странното е че и известните личности с удоволствие носят такива дрехи с лицата на техни колеги или идоли. Ако това не е рекламно пано от най-висок клас, то какво е?

Звезди като Риана, имат милиони фенове по света и 74 милиона само във Фейсбук, но много често ние забравяме, че и те са хора и имат своите идоли.Самата Рири е не само фенка на луксозната френска марка Шанел, но и голяма почитателка на Карл Лагерфелд и с удоволствие носи блузка с неговият лик.Топ модела Карла Дивайн освен близка приятелка е и фенка на Риана и го доказва с лика на певицата върху гърдите си.

Идола на милиони пъпчиви девойки Джъстин Бийбър е фен на звездата от сериала Бевърли Хилс 90210 – Тифани Амбър Тиесен и носи тениска с нейното изображение. За да му върне жеста самата актриса няколко дни по-късно, на червения килим по случай една филмова премиера беше облякла тениска с тинейджърският идол.

Мадона беше една от първите, които стартира тази кампаня на тениските, когато по времето на нейното световно турне 2010, една блузка носеше с изписаното име на Бритн Спиърс. Тя дори в едно интервю за английският ELLE казва, че с тази блузка блузки би спала с удоволствие. В нашата галерия можете да видите и другите звезди които носят блузки със свои колеги и идоли.