Мега завръщането на маратонките!

www.sof-mall.com
Мега завръщането на маратонките! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

В момента те са отново навсякъде, спортни, с връзки и бонбонени цветове или комикс принтове, забелязваме ги на краката на модели, актьори и обикновени хора. Дори AIR MAX на Nike беше възкресен като модел. Толкова бързо се завърнаха на мода, колкото само едни маратонки могат да бъдат.

Да бъдат или не

Ние поздравяваме този стремеж към удобство, дотолкова че да не вреди на цялостната визия. Едноцветните модели пасват добре за носене в офиса и на бюрото придружени с един изчистен и спортно елегантен стил, впити тъмни джинси или клин. Цветните модели са предимно препоръчани за свободното време или когато останалите дрехи са по-едноцветни и леко скучни, тогава цвета дава този моден  елемент. Ако не се казвате Риана или не сте рапърка, тогава внимавайте как комбинирате маратонките с поли и панталони.

Трудният избор

Както споменахме класически модели се завръщат отново оцветени с модерни разцветки като при NIKE. Трите лентички на Adidas са отново тук, както и модела им Superstar. С още по-ретро шарм  са моделите на Puma, Converse и New Balance. Високия сегмент при сникърсите, за тези които марката е от значение има модели от Hogan, Isabel Marant, Marc Jacobs, Kenzo и Chanel.

Някой от нашите любими съчетания, вижте в галерията.