Машината за пари, херцогиня Кейт!

head
Машината за пари, херцогиня Кейт! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Лудостта Кейт по света  не спира. Дизайнерската къща от острова „Исса” е от любимите на младата херцогиня Кейт и в момента развива съвместна колекция с американската евтина верига магазини Банана Републик. Бестселърс на кампанията е роклята в кралско синьо, носена на годежа на младата принцеса. Това със сигурност не е случайно.

Всички са полудели искат и тази светлосиня рокля на точки от дизайнерката Джени Пакам, носена от Кейт при представянето на новородения престолонаследник Джордж, това за съжаление е специална поръчка и не е на склад, но какво пък, винаги може да си поръчате и за Вас една такава.

Банана Републик и британската марка Исса, точно с раждането на малкият принц, пуснаха тази кралска модна серия на достъпни цени, да задоволят жаждата на всички фенки на Кейт да се почувстват поне веднъж, като принцеси.

С роклята от 2010 година за своят годеж с Уилям, английската марка стана световно известна. Само за няколко дни на цена от 650 Евро бяха продадени всички налични количества от тази рокличка.

Тази машина за пари Кейт е интересна за наблюдаване, независимо къде и с какво се появи облечена, на следващите дни то вече бива изкупувано и пълни касичките на модните марки.

Със сигурност и вече много по-достъпното копие на годежната рокля от 75 евро, ще стана продажбен хит в магазините на Банана Републик.