Лив Тайлър издава триковете за поддържане на своята красива кожа.

sof-mall
Лив Тайлър издава триковете за поддържане на своята красива кожа. 3.00/5 (60.00%) 2 глас(а)

www.sof-mall.comТя се къпе в бакпулвер, използва олио вместо парфюм и използва ултразвукова четка за пилинг на кожата на лицето и това са само 3 от тайните за красота на Лиз. Ние ще ви издадем какво 35 годишната холивудска красавица прави за своят външен вид.

Бащата на Лиз и вокалист на американската група Аеросмит, Стив Тейлър, много добре е знаел какво прави, когато я взема да участва във видео клипа на бандата. С клипа „Crazy” през 1994 Лиз Тейлър стана звезда. От този момент нататък младата звезда снимала се във филми като „Армагедон” и „Властелина на пръстена” е постоянно във вещите ръце на екипи от стилисти и визажисти.

  1. Най важно за хубавата кожа е спокойствието!- вземете си време за Вас самият, една хубава вана и маска за лице. Така се чувства човек наистина добре и сияе. Няма крем или маска която да може да постигне това, красотата идва от вътре, казва Лиз.
  2. Пилинг е ключа към хубава кожа и Лиз използва всеки ден под душа пилинг ръкавица за тяло и  ултра звукова четка за лице. Взима вани с минерали и субстанции, които да премахват мъртвата кожа, даже и вана с бакпулвер. Това отпуска тялото и отделя токсините от кожата. Този трик, казва тя научих от една детска лекарка, която беше голямо хипи.
  3. Когато е под душа в края винаги пуска студената вода и облива тялото си. Това запечатва порите на кожата и придава лъскав вид, а и се чувства някак си по-слаба, затова го прави всеки път.
  4. Най-добре изглеждам, когато почти на нося грим, може би малко фон дьо тен, които нанасям леко с върховете на пръстите ми. На бузите и устните слагам малко руж и готово.
  5. Нашият любим съвет е дело на бащата Стив. Тя използва от години същият парфюм като него „C.O. Bigelow Musk Oil”, капва няколко капки от него под мишниците си и малко на пъпа и така ухае целият ден.  

liv_beauty

 

Тагове: