Лейди Гага се изчерпа, почна да краде стила на колегите си!

sof mall
Лейди Гага се изчерпа, почна да краде стила на колегите си! 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Не е лесно да си Лейди Гага и да бъдеш хамелеона на световният поп-свят. Всъщност в момента скандалната Лейди прави реклама на новият си албум „Applause”. Както изглежда певицата има нова идея, как да разбуни клюките около себе си, като почне да копира стила на някой от колегите си.

Черни коси с къдрици до раменете и риза на карета. Това може би е Кейти Пери, която този уикенд излезе от луксозният хотел Chateau Marmont. Объркаха се всички, включително и папараците обградили хотела в Лос Анджелис, но това беше Гага.

Няколко дена по-рано беше забелязана с бяло гримирано лице с цветни петна по него, облечена изцяло в черно. Трудно можем да объркаме стила на Мерили Менсън.

ОК, за никой не е чудно, че тя обича да скандализира обществеността, но да крадеш от собствените си колеги, това вече е малко повече дори и за нея, дали е така ще следим по реакциите в световната преса.

Друго доказателство, че това със стила не е случайно и че тя преднамерено краде от колегите си, можем да видим от снимките по време на едно гостуване на едно радио в Ню Йорк „z100”. Там тя бе забелязана с една прическа, много наподобяваща на колежката Милей Кърис, Гага един ден преди това беше с дълга коса и прическа ала Линдзи Лолан.

Можете да проследите трансформацията на Гага в нашата галерия.