„Красавицата и звяра“ на световният шоубизнес.

sof mall lifestyle
„Красавицата и звяра“ на световният шоубизнес. 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Защо мъжа на една от най-очарователните певици на нашето време Beyoncé (31), известният рапър и продуцент Jay-Z (43) е постоянно намръщен, дали това не е някаква роля, която двамата постоянно играят, тя с очарователна и сияеща усмивка, а той все едно някой му е изял сладоледа? Това ще се опитаме да проследим в следващите редове.

С едно богатство оценено на 375 милиона Евро и притежание на модна къща Roccawear, дялове от баскетболният отбор на Brooklyn Nets, Jay-Z е на върха. От 2008 година е женен за една от най-красивите жени в шоу бизнеса Beyoncé и от една годинка е горд баща на малката Blue Ivy.

След всичко изброено до тук, трябва продуцента да е един от най-щастливите мъже на света. Това обаче не е така, неговото настроение, което фотографите запечатват е постоянно лошо. Независимо дали е на официално събитие, частни посещения и дори с дъщеричката в ръце, лицето е намръщено. Според нас това е театър, един рапър трябва да изглежда сърдит и страшен и затова лошото му настроение е като аксесоар допълващ стила му. Все пак до очарователната и сияеща певица, той няма никакъв шанс да бъде усмихнат, поради тази причина те биват наричани под сурдинка „Красавицата и Звяра”.

В нашата галерия, можете да се убедите в тези твърдения: