Копирането е разрешено – но само в бяло!!

Big White Bag
Копирането е разрешено – но само в бяло!! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

chantiВсеки сезон има своето модно влияние и звездите на киното или модният подиум, са първите които притежават бленуваните дрехи и артикули. Те получават веднага като подарък всичко директно от своят любим дизайнер.  Никол Кидман, Миранда Кер и другите любими ни звезди имат и носят всичко, което е последна мода и знаят как да го комбинират. Ние трябва да се учим от тях. Да копираме?, – естествено че е разрешено!

 

софия мол

Страхотното бяло!

Стилистите на звездите ни показват този сезон, че една бяла дамска чанта, не означава задължително сватбен артикул. Страхотната Никол Кидман облечена в класически модерната черно-бяла комбинация носи своята Версаче чанта(1940 евро) и изглежда уникална. Миранда Кер в средата носи своята бяла Прада(1390) чанта в комбинация на един пастелено розов блейзър и винаги модерните джинси. Кейт Босуорт в дясно придружена от приятелят си Майкъл Полиш носи една мини чантичка от M2Malletier кремаво бяла в комбинация на джинси и сив пуловер – просто, всекидневно и удобно!

Това лято една „BIG“ бялата чанта е задължителен артикул в изящните дамски ръце! Тя може да бъде с елементи на други модерни за сезона цветове като коралено червено например!

 

 

Тагове: