Звездите и техните „Mini-Me’s”

sof mall
Звездите и техните „Mini-Me’s” 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Какво ли е чувството, постоянно една по-млада версия на самият теб да виждаш.Уил Смит (44), Синди Крауфорд (47) и Никол Ричи (31) знаят това, понеже техните деца са като техни огледални изображения, и дори вървят някой от тях по същите стъпки в кариерата.

Достатъчно нечестно е, че жени като Алесандра Амброзио и Синди Крауфорд изглеждат прекрасно, но техните дъщери изглежда са наследили техните прекрасни гени при раждането си.

Така че Катя Гербер, 11- десет годишната дъщеря на Синди не изненадва, че участва вече в различни модни кампании на различни дизайнери. Яден Смит на 15 и син на известният си баща, участва вече в 6 кино филма.Трудно е да различим коя е майката и дъщерята гледайки Рииз и Ава Уитерспоон, малката 13-десет годишна дама е уникално копие на майка си.

Докато повечето родители невероятно горди със своите малки клонинги са, със сигурност не е приятно на майката да гледа, как малката дъщеричка все по-красива и по-красива става, докато собствената възраст става все по явна, при поглеждане в огледалото.

Можете да разгледате в нашата галерия, една палитра от известни на всички ни хора и техните деца, така сами можете да се опитата да познаете, кой, кой е?