Един Ангел отново в „РАЯ”, като дизайнер!

хеад
Един Ангел отново в „РАЯ”, като дизайнер! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Кайли Бисути беше известна, като един от ангелите на Виктория Сикретс и със своята успешна модна кариера. Тя обаче напусна тази индустрия и даже разкритикува това, което се случва в нея. Мечтата на хиляди момичета по цял свят да станат модели и да обслужват сексуално фотографите и дизайнерите, това е действителността в света на модата, разказана от човек бил наистина в центъра на тази напудрена клоака.

Кайли обаче се завърна в нея, но като дизайнер със собствената си марка „ God Inspired Fashion”, да младата дама е дълбоко религиозна и иска с нейната колекция да разпространява божието слово. Ние в България си имаме такъв футболист, сещате се нали?

Нейната книга „Аз не съм ангел – от Виктория Сикретс Модел, до ролята на Модел” бива изкупувана на момента, там тя разказва как е била псувана от различни агенти и принуждавана да гладува и да се храни само с диня и ананас. Как за един килограм повече са я наричали дебела крава при тегло от 48 кг на височина 1.78 см. Как се гаврят фотографите и я карат да се съблича гола и се опитват всички да спят с нея, като и обещават голяма кариера. По нейните думи се е чувствала като „Парче месо”.

Затова вместо да продава полуголото си тяло, сега тя прави дрехи с християнски послания.