Дами пазете си пръсчетата далеч от тези „ГОСПОДА“

соф мол
Дами пазете си пръсчетата далеч от тези „ГОСПОДА“ 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)

Bradley Cooper (38), Jake Gyllenhaal (32)  и от последната седмица отново  George Clooney (52)  са част от любимите на всички жени, сингъл  мъже на  Hollywood. Уважаеми дами, преди да помислите как да посегнете и да се пробвате да ги закачите, имайте нещо в предвид.Тези мъже не са за сериозна връзка.

След като последната седмица мачото Клуни се раздели след 2 годишна връзка със  Stacy Keibler (33), то това затвърди мнението ни за него в редакцията. Той е на снимки в Германия за новият си филм „The Monuments Men“ и може би вече се оглежда за следващата си играчка.

Една любов за цял живот! Това при застаряващият ерген е невъзможно, дали моделки или спортистки, женският любимец е непреклонен, никакви сватби и деца.

Също така и Jake Gyllenhaal е мачо от който жените трябва да си държат далеч пръсчетата, ако не искат да се опарят. След като смени няколко бързи авантюри с Minka Kelly (33), Reese Witherspoon (37) и певицата Taylor Swift, той отново е хлътнал по новата си плячка моделката Alyssa Miller (24) . Ще видим до кога ще издържи интереса му?

За  Bradley Cooper или Leonardo DiCaprio (38) ние изобщо не трябва говорим, погледнете в нашата галерия да видите, най-опасните ергени на Hollywood.