Гуинет Полтроу, издава своите трикове за хубава фигура!

head
Гуинет Полтроу, издава своите трикове за хубава фигура! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Актрисата е известна със своите здравословни съвети и за нея знаем, че е много стриктна в своят хранителен режим. Сега за английският вестник Телеграф разкрива няколко от своите тайни. Всъщност ги намираме за не толкова ограничителни, напротив страхотни са.

Ние нямаме персонален треньор, нито желание макробиотично да се храним, поради тази причина предпочитаме съветите на Гуинет Полтроу за диета. Въпреки, че наскоро беше избрана  от читателите на списание “Star” за една от най-мразените жени на света. Е как да не я мразят повечето жени, на 40 години, майка на две деца с перфектно тяло като на младо момиче, че и по-добре според скромното ни мнение. Ето някой съвети:

Тренирай с рутина.

Честота и регулярна тренировка е първата важна предпоставка. Като фенка на треньорката Трейси Андерсън, използвам голяма част от нейната програма. Тя казва, „тренировката за деня трябва да е толкова нормално нещо, като миенето на зъбите”. Затова от понеделник до петък аз не пропускам да спортувам. При това внимавам във всекидневието си, да се движа възможно повече, това регулира обмяната на веществата.

Веднъж годишно, детоксикация на организма.

Моят лекар препоръчва не само на мен, веднъж годишно да го правя. Така се подобрява работата на храносмилателният тракт и имам по-малък апетит.Тази година за три седмици правих Елиминационна диета, не приемах никакви готови ястия, както и сокове, защото те често лъжат организма и той иска още и още.

Снакс да, но полезен.

Когато човек е гладен, обикновено протяга ръка към бързата храна. По-добре е да се консумират пресни и здравословни продукти. Предпочитам в неделя да си направя различни сосове за салата за цялата седмица! Това можете и за различни меса да го правите.Любимият ми сос наричам „мексиканският зелен бог” и той се прави от козе кисело мляко, пеперони, кориандър и мед.

Използвайте сантиметър, вместо кантар.

Да се мерим на кантара за повечето жени, е като малка глоба и подтиква някои да полудяват. Това се случва лесно особено в месечният цикъл, когато има раздвижване на хормоните и вариране на теглото. Затова измерването със сантиметър е по-добро и реалистично.

Балансирайте

Във вашият хранителен режим, трябва да има баланс между полезните храни и навици и тези които не са чак толкова. Позволявайте си и някой изключения. Аз пия вечер по една чаша червено вино и събота пуша пурети или по една цигара. Това е важно да не забравяме и за удоволствията на живота.

Използвайте и трикове за красота.

Един от най-добрите продукти за подобряване на изгледа на тялото е „Pretty Peaushun”, един леко оцветен лосион за овлажняване на кожата, който открих участвайки в снимките  за „Железен човек 3”. Той кара мускулите да изпъкнат и така хитро ги очертава, особено на краката и корема. Лично бях възхитена и го ползвам постоянно.