Венета Кръстева е новата „Мис Вселена България 2013“

head
Венета Кръстева е новата „Мис Вселена България 2013“ 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

На престижния конкурс за красота „Мис Вселена България 2013“ бе  избирана най-красивата българка. Над 30 красавици от цялата страна  се включиха в надпреварата за бляскавата корона на Мис Вселена 2013, чийто финал ще бъде през ноември в руската столица.

21 годишната Венета Кръстева е победител в красивата надпревара и лично  короната й предаде миналогодишната носителка Жана Янева от Благоевград.

В журито не влезе холивудския актьор Силвестър Стaлоун, който не е тайна, че е истински фен на българската красота, но топ диетоложката Анджи Касабие зае неговото място. Неотложни снимки до ранни зори попречиха на звездата от Холивуд да се разсее, макар и за вечер.
Продуцентска къща Art Fashion и ПРофайл са единствените представители на конкурса „МИС ВСЕЛЕНА” („Miss Universe”) за България.

В  журито на „МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ” избра  българската представителка Венета Кръстева, която ще има уникалната възможност, да представи нашата страна в Москва на 9 ти ноември. Благодарение на АеротурММ,които осигуриха самолетния билет, красавицата  ще пътува до Москва.

Събитието  се проведе в Първия лайф стайл мол – актуалната локация София Ивент Център – „Парадайс” и бе организирано от Мега талант  .

За да оценяват кандидатките в състава на почетното жури бяха стилната бизнесдама Юлияна Дончева, Мис Вселена България 2012 Жана Янева, Наско Лазаров – „Човек на 21 век“, Мерлин Арно – световен шампион по лека атлетика за ветерани, ослепителната Анджи Касабие, пластичния хирург д-р Томов.

На 9  ноември тaзи година в руската столица Москва е финалният кръг на най-известния и реномиран конкурс за красота „МИС ВСЕЛЕНА” („Miss Universe”), собственост на американския милиардер Доналд Тръмп.

Рядък шанс е да се срещнеш човек от ранга на Доналд Тръмп, а още по-рядко да прекараш цяла вечер с него. Българката Жана Янева не само се запозна с него, но получи и възможност за раздумка с един от най-известните милиардери в света.

„Успях да му разкажа малко за България и за впечатленията ми от Америка, която посещавам за първи път”, започва разказа си 22-годишната благоевградчанка, която миналата година се завърна от Лас Вегас. В града на хазарта Жана представи страната ни на световния конкурс „Мис Вселена”, чийто права държи именно предприемачът, който през 80-те години на миналия век успява да загуби цялото си състояние и след това да изплува от кризата с богатство за 3 милиарда долара.

Този конкурс се организира за първи път в Европа и ще се излъчи директно в над 100 страни по света.