България се нареди в топ 15 World Next Top Model – Александра Николова представи страната ни в Ливан

хеад алекс first
България се нареди в топ 15 World Next Top Model – Александра Николова представи страната ни в Ливан 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Александра Николова („Супер модел на България 2003“), замина един месец в Ливан. 

В Бейрут екзотичният модел представи България на световния конкурс Next Top Model of the World и зае почетното място в топ 15,информират от ПРофайл.

„България се нареди в топ 15 World Next Top Model.На фона на днешната ситуация на протести и противоречиви политически лидери новината за Алекс ни кара да се чувстваме горди“ каза за София-Мол, Наско Лазаров, носител на престижната международна награда“Човек на 21 век“.

„Повече от 10 години не сме имали подобен успех на световен конкурс за красота! Благодаря на всички за подкрепата,признаха ни отново на световно ниво“, сподели развълнувана Алекс след финала на конкурса.

Това е вторият световен конкурс за топ модели в света. Участват момичета от 40 държави и за първи път и от България има представителка. Александра има натрупан десетгодишен опит в модния бранш. Работила е в държави като Италия, Турция, ЮАР и други. Познаваме Александра и като първото лице на Fashion TV за България. Съвсем скоро ще можем да й се радваме в амплоато й на DJ в столичните клубове,допълват от ПРофайл.