Бъди модерна в сезон 2013-2014 – Покажи си сутиена!

соф мол
Бъди модерна в сезон 2013-2014 – Покажи си сутиена! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

Ах какви времена бяха, когато бельото всъщност носехме под дрехите си и беше предназначено само за очите на определени хора. Дизайнерите в наши дни не се свенят да го излагат на показ. Новите тенденции за Зима 2013 и Лято 2014 са, сутиените навън. Интересното е, че тези нови модни течения са подходящи както за свободното време, така и за бизнес модата. Соф Мол ще Ви покаже част от тази нова вълна.

Сигурно много от вас често са съжалявали, че никой друг освен вас, може да се наслади на очарователният сутиен, който сама сте си купили-подарили. Това вече е минало. Dolce & Gabana, Louis Vuitton, както и Guy Laroche показват на воля в новите си колекции тази много секси част от женското бельо. Много звезди от музикалният и моден подиум, на пример Гуен Стефани и Катрин Мак Ниил, веднага откликнаха на тези предложения и започнаха да включват в облеклото си тези дрехи.

Колко тази мода ще бъде популярна в следващите седмици и месеци показват и колекциите на Gucci олицетворени в секси летни роклички, Prada в стегнат бизнес клас облекла, Dsquared и Salvatore Ferragamo в смели костюми.

Част от тези колекции, в които е загатнат този тренд, можете да видите в нашата галерия.