Бъди във форма като „ангелче“

www.sof-mall.com
Бъди във форма като „ангелче“ 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

 

Бехати Принслу е едно от ангелчетата на Victoria’s-Secret и това подсеща за лудо дълги крака и тяло, което побърква мъжката половина на планетата. Как тази сладурана поддържа форма, ще разберем в следващите редове.

За някой формите на тази газела граничат леко с болестно състояние, с което ние не сме съгласни, трябва да отбележим обаче, че модела не го е получила даром, а полага много грижи за него.

Нейната тайна е Пилатес – една комбинация от йога упражнения, фитнес и стречинг и разделно хранене, така нейната фигура се поддържа в това топ ниво. Тези здрави тренировки и внимателно хранене и осигуряват мечтаната работа, като модел за бельо. Редовно дефилира за Виктория и участва в различни снимки за каталози по бельо и бански костюми. Когато се показваш целият пред хората, – казва тя, трябва да си наистина в страхотна форма. Понякога прибягва и до гимнастически упражнения, които се отразяват страхотно при стягането на тялото и неговото оформяне, нещо което е получила съвет от нейната колежка южноафриканката и топ модел  Кандис Суанепул. Насладете се на формите на това ангелче!

Тагове: