Благо Георгиев лице на руска топ-дизайнерка!

????
Благо Георгиев лице на руска топ-дизайнерка! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)

 

Една от най-известните дизайнерки в Русия, избра за лице на своята марка Благой Георгиев,предава ПРофайл.

Родният футболист, който играе за руския отбор Амкар,Перм се превърна в любимец на  модната диктаторка Anna Direchina,която покори дори Световния моден канал  Fashion tv.

Модистката реши да заложи на мъжествеността, която излъчва спортиста и го покани за своята визитка на актуалната си лятна колекция за  2013 та .

Благо е заголил атрактивните си татуси в секси бял потник с изображение на красавица пушеща предизвикателно пурета. Едва появила се в Интернет, рекламната кампания предизвика възторжените коментари на почитателки на модната къща на руската дизайнерка.

Родният Благой Георгиев вече грее от билборд кампания в цяла Москва и вече е любимец  N 1, издават от ПРофайл за Соф-Мол.  Талантливият творец, чийто колекции са показвани на Седмицата на модата в Москва, е хвалена не само за новите си тоалети и за избора на мачото да рекламира творчеството й.

След 10 дни семейството на Благой се пренася да живее в Русия, имайки се впредвид крехката възраст на новородения Давид,който не можеше да лети.  Христина, Йоана и Давид съвсем скоро ще бъдат отново заедно с модната икона на българския футбол.