Бебешки дизайнерски пелени за руски богаташи от Армани

glavna
Оцени публикацията

Черни и много луксозни бебешки пелени и памперси с брандирано лого пусна италианският дизайнер Армани за руският пазар. Много анализатора почнаха коментари дали това е просто лукс или чист упадък, на дизайнерите гонещи само профити от различни изделия.

Руските богаташи и олигарси са известни със своите афинитети към разточителният и показен лукс, като изливането на стотици литри шампанско и водка в курорти за мега богати по цял свят от Сейнт Мориц до  Сейнт Барт. Тапицират стените на кичозните си палати със злато и обичат италианските дизайнери от Версаче, през Долче и Габана  до Армани и др., които често измислят такива кичозни колекции предназначени само за руският  и източноевропейски пазар.

Сега дори цар Армани в желанието си да даде нов тласък на алчните желания на богаташите да насочат парадирането на богатство и със своите още невръстни деца, направи тази колекция пелени. Една от тях струва 23 евро, но да отбележим все пак, че тя не е еднократна, а може и да се изпира. Това може и да не бъде разбрано от олигарските съпруги. Ще се радваме и на някой коментари и от Вас нашите читатели, дали това е просто шик или упадъчно?