Бански тенденции за 2014, внимание „Хапят“!

хеад
Оцени публикацията

Банските костюми и плитките бикини са на мода, но не всичко което се движи по подиумите става наистина за обличане. Някой са с прекалено малко плат дори и за плажа, а други са действително малко луди.

В Маями се проведе модната седмица на Мерцедес за новите модели и тенденции в банските костюми за лято 2014. Някой от моделите предизвикват в нас веднага чувството на „искам го”, но други „къде по дя…лите мога да го облека”.

Например модела „Акулка”, с който можете да предизвикате фурор на Какао другото лято, но и доста погледи с насмешка. Модела е като ли че сте ухапана от акула, на която са и останали зъбките, можете да го видите в галерията.

Други модни тенденции са ултра тесните и малки горни части, които едва прикриват зърната ви или гащички с плат по-малко от смокиниево листо, ах какво ли би казал Адам, ако можеше да види това. Прозрачни платове и шнурове които обвиват тялото и не оставят мъжката фантазия на мира.

Когато става дума за плаж, жените не разбират от майтап. Тясно и малко трябва да бъде, но на плажа или на басейна, все пак трябва да имаш чувството, че си облечен, а не че се оглеждаш за най-близкият стриптийз прът. Въпреки, че има тела, които си заслужават да бъдат показвани, знаем че има и такива, които използват номер или два по-малки бански и целта им да изглеждат секси отива в канала.

С пожелание за едно много слънчево и горещо лято от екипа на Соф-Мол.